header

Tuinhekken

Ons bedrijf

Wij zijn Hekwereld, de expert op gebied van in alles wat met hekwerk en poorten te maken heeft. Onze hoofdvestiging zit in Goor in Overijssel. Maar we hebben nog drie andere vestigingen verspreid door Nederland. Onze andere vestigingen zitten in Leende, Naarden en Geesbrug. Iedere vestiging van Hekwereld zit in een ander deel van het land zodat we voor iedereen goed bereikbaar zijn. Wij van Hekwereld geloven dat iedere klant anders is, en leveren daarom maatwerk. Of u nu op zoek bent naar de mooiste tuinhekken of draaipoorten, Hekwereld levert ze snel en op maat!

Onze websites

Met Hekwereld proberen wij zowel zakelijke als particuliere klanten te bereiken. Daarom hebben we een enorm assortiment van tuinhekken en decoratie tot schuifpoorten en camerasystemen. Om onze site ondanks dat enorme assortiment een beetje overzichtelijk te houden hebben we besloten een tweede website te maken. Op hekwereld.nl vindt u bijvoorbeeld al het sierhekwerk en de inrijpoorten, deze site is dus vooral voor particulieren. Op sierpoorten.nl vindt u het grotere werk. Als u op zoek bent naar een schuif, draai of inlooppoort voor bijvoorbeeld een bedrijfsterrein kunt u op deze site terecht.

Tuinhekken

Tuinhekken

Zoals u misschien al weet kunt u bij Hekwereld terecht voor de allerbeste en mooiste tuinhekken. De metalen die wij voor onze tuinhekken gebruiken worden eerst in Duitsland verzonken en vervolgens hier in Nederland gepoedercoat. Onder andere door deze twee bewerkingen kunt u rekenen op tuinhekken van de allerhoogste kwaliteit. Door ons ruime assortiment tuinhekken zit er altijd wel een tuinhek van uw smaak tussen. Of u nu gaat voor sierlijke tuinhekken of liever een strak hekwerk heeft, bij Hekwereld vindt u het allemaal. Door onze jarenlange ervaring met tuinhekken weten we precies wat u als klant van een tuinhek verwacht. Wij gaan dan ook voor een volledige klanttevredenheid!

Bezorging en offertes

Doordat wij beschikken over vier vestigingen zit er altijd wel een Hekwereld bij u in de buurt. Maar heeft u toch liever dat uw tuinhekken thuis worden bezorgd dan kan dat natuurlijk ook. Tegen een kleine vergoeding leveren wij de door u bestelde producten aan de deur af. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Onze offertes zijn altijd zo compleet mogelijk zodat u precies weet wat u te wachten staat. Voor de beste tuinhekken en poorten en goede service dus snel naar Hekwereld!

Uw naam (*)

Uw adres

Uw woonplaats

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Regio's (*)

Uw bericht

captcha

Vraag vrijblijvend offerte aan in:

Leende:

040 2065031

Naarden:

06 53140835