header

Hekwerken

Hekken in alle soorten en maten

Hekwereld is de specialist in hekwerken in alle soorten en maten. Door de jarenlange ervaring met hekwerken binnen ons bedrijf, weten we precies wat u als klant van ons verwacht. Hekwereld is van origine gevestigd in Goor in Overijssel, maar inmiddels hebben we nog 3 vestigingen om heel het land goed te kunnen bedienen. Onze andere vestigingen zitten in Geesbrug (noorden), Leende (zuiden) en Naarden (westen). Zo weten we zeker dat we altijd een vestiging hebben die redelijk bij u in de buurt zit! Hekwereld maakt gebruik van twee verschillende sites om ons aanbod te tonen. Schuifpoorten.nl voor alles wat met complete terrein beveiliging te maken heeft en hekwereld.nl voor al uw sierhekwerk.

Garantie voor kwaliteit

Hekwereld is een bedrijf met een jarenlange ervaring en goede reputatie op het gebied van hekwerk. De hekwerken van Hekwereld zijn gemaakt van de beste materialen, en zijn daardoor een garantie voor kwaliteit. De productie van onze hoogwaardige hekwerken begint in Duitsland. Bij Wiegel in Chemnitz wordt het metaal dat wij gebruiken verzinkt. Van deze verzinkte metalen worden daarna mooie hekwerken gemaakt. Als de hekwerken voor u op maat zijn gemaakt worden ze in Nederland nog gepoedercoat om een optimale uitstraling te bewerkstelligen. Doordat wij controle hebben over het gehele productieproces, weten we zeker dat u bij ons uit kan gaan van een hekwerk van zeer hoge kwaliteit.

hekwerken

Prijzen en service

Hekwerken van Hekwereld zijn dus een garantie voor kwaliteit. Ook onze service en de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten is uitstekend. De goede service begint al met het feit dat wij in elk deel van het land vertegenwoordigd zijn. Ook gaan wij altijd uit van maatwerk en zullen we dus altijd aan al uw wensen tegemoet proberen te komen. Ook de snelle levering van hekwerken van Hekwereld is een voordeel ten opzichte van onze concurrentie. De hoge kwaliteit hekwerken die u bij ons vindt, zult u niet snel ergens anders zo scherp geprijsd tegenkomen. In onze verkooppunten kunt u al onze producten voor u tot aanschaf overgaat nog eens rustig bekijken.

Bezorging en offertes

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft uw hekwerken bij ons op te komen halen, bezorgen wij ze graag bij u thuis. Voor de bezorging van onze producten rekenen wij natuurlijk wel een kleine vergoeding. Voor het aanvragen van geheel vrijblijvende offertes kunt u ons telefonisch bereiken. Deze offerte proberen wij zo compleet mogelijk te maken zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen en wat dat gaat kosten.

Uw naam (*)

Uw adres

Uw woonplaats

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Regio's (*)

Uw bericht

captcha

Vraag vrijblijvend offerte aan in:

Leende:

040 2065031

Naarden:

06 53140835