header

Hekken en poorten

Wie zijn wij?

Wij zijn Hekwereld, de specialist in alles wat met hekken en poorten te maken heeft. U vindt ons op vier verkooppunten door het land en op twee verschillende websites. De verkoop punten zijn ieder om een deel van het land te bedienen. De vestiging in Goor is er voor het oosten, de vestiging in Naarden voor het westen, Geesbrug voor het Noorden en Leende voor het zuiden. In deze winkels kunt u onze producten rustig bekijken voordat u een hek op maat laat maken. Hekwereld heeft twee verschillende sites om u een overzichtelijker beeld van ons aanbod te geven. Op de website hekwereld.nl vindt u vooral hekken en poorten die geschikt zijn voor bij uw huis, deze hekken en poorten zijn vaak sierlijk en niet te groot. Op schuifpoorten.nl vindt u grotere hekken en poorten die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor het beveiligen van het terrein van een bedrijf.

Kiezen voor Hekwereld

Van een keuze voor de hekken en poorten van Hekwereld, zult u geen spijt krijgen. Wij hebben grote invloed op het productieproces van onze hekken en leveren maatwerk voor onze klant. Ons ruime assortiment biedt voor elk wat wils. Van poorten voor de sier tot strakke of rustieke hekken. Bij Hekwereld vindt u het allemaal, ook nog eens tegen een scherpe prijs. Genoeg reden om te kiezen voor de poorten en hekken van Hekwereld!

Poorten

Ook poorten vindt u bij Hekwereld natuurlijk in alle soorten en maten. Met de moderne technieken is er steeds meer mogelijk op het gebied van beveiliging met poorten. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk een poort aan te schaffen die te bedienen is via uw smartphone. Ook poorten met een camerasysteem of intercom zijn bij ons tegen een scherpe prijs aan te schaffen.

hekken en poorten

Hekken

Hekken zijn zoals onze naam al zegt de absolute specialiteit van Hekwereld. Onze hekken maken wij voor u graag op maat, of het nu gaat om sierlijk of strak hekwerk. Voor iedereen die op zoek is naar de beste hekken voor een bepaalde omgeving, hebben wij een passend hek in huis. Wat uw wensen ook zijn, bij Hekwereld vindt u zeker wat u zoekt. U kunt ons bellen wanneer u een offerte wilt aanvragen voor een klus. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en we proberen u er altijd een volledig beeld mee te geven van onze werkzaamheden.

Uw naam (*)

Uw adres

Uw woonplaats

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Regio's (*)

Uw bericht

captcha

Vraag vrijblijvend offerte aan in:

Leende:

040 2065031

Naarden:

06 53140835