header

Bedrijf

BEDRIJFSINFORMATIE

Hekwereld heeft een eigen productie in Tsjechië, de goederen worden bij een gerenommeerde verzinkerij Wiegel in Chemnitz verzonken en in Nederland bij 2 bedrijven gepoedercoat om een zo goed mogelijk product af te leveren.

Om zoveel mogelijk klanten te bereiken, hebben we vier verkoop punten waar onze producten ook te zien zijn. Onze vestigingen bevinden zich in Goor, Geesburg, Leende en Naarden.

Al onze goederen kunnen afgehaald worden in Goor (Overijssel). Bezorging tegen vergoeding kan ook vanaf Goor. Indien u het geplaatst wilt hebben, kunnen wij dit in de offerte verwerken.

We zijn gespecialiseerd in industrie hekken, draaipoorten, schuifpoorten en staafmatten. Daarnaast bieden wij een totaal pakket aan voor uw terreinbeveiliging. Dit kan met stroom voorziening, prikkeldraad, poort automatisering, GSM module verwerking voor extra beveiliging, intercomsystemen, slagbomen etc.. Het complete aanbod is terug te vinden op onze website en voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen.

Uw naam (*)

Uw adres

Uw woonplaats

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Regio's (*)

Uw bericht

captcha

Vraag vrijblijvend offerte aan in:

Leende:

040 2065031

Naarden:

06 53140835